Xošai gezonde chocolade
 


Xošai XoBiotic Squares

XoBiotic is chocolade verrijkt met probiotica. Probiotica zijn goede bacteriŰn waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze de gezondheid bevorderen. Deze goede bacteriŰn zorgen voor een goede darmflora, wat weer van belang is voor de spijsvertering, stoelgang en het immuunsysteem. Probiotica in de darmflora doen dus wat extraĺs voor je lichaam. Ze zorgen voor een goede werking van de darmen en helpen bij de ontwikkeling van je immuunsysteem.

Uit wetenschappelijk onderzoek is tevens gebleken dat donkere chocolade uitermate geschikt is om de probiotica op de juiste plaats in het lichaam te krijgen. Donkere chocolade bleek op dit punt 3x zo effectief als producten gebaseerd op melk of yoghurt.

Elke XoBiotic Square levert 1 miljard bacteriŰn van twee soorten: Lactobacillus Helveticus R0052 en Bifido Bacterium Longum R0175.

Xošai XoBiotic Squares zijn gezoet met ašai bessen en blueberries en met ruwe rietsuiker sap kristallen, een laag glycemisch zoetmiddel.

Xošai XoBiotic Squares zijn een puur natuurlijk product en bevatten gÚÚn kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, zoetstoffen, vulstoffen of conserveermiddelen.

Xošai XoBiotic Squares bevatten minimaal 70% cacao.
In een doos zitten 84 stuks Ó 11 gram.

Flavono´den: 635 mg per square
CalorieŰn: 57 kcal per square (170 kcal per dag, gebaseerd op de aanbevolen hoeveelheid)
ORACFN: 28.259 per square

De ORACFN-waarde is een maat voor de hoeveelheid antioxidanten in een product. Hoe hoger de waarde, hoe effectiever het product is in de bestrijding van diverse vrije radicalen die schade aanbrengen aan ons lichaam.

Meer informatie over de ORACFN waarde kunt u vinden op de website van MXI Corporation, de producent van Xošai.

Klik hier voor de ingrediŰntenlijst en voedingswaarden van Xošai XoBiotic.