Xoçai gezonde chocolade
 


Xoçai X Protein Meal shake

Xocai Nuggets

Met trots presenteert MXI Corp het nieuwste product in de Xoçai High-Antioxidant Wellness System: de X Protein Meal™ shake. Deze is nu ook verkrijgbaar in Nederland en België!

X Protein Meal™ shake is een unieke maaltijdvervanger en is, zoals alle Xoçai gezonde chocolade producten, extreem rijk aan antioxidanten. Antioxidanten helpen het lichaam in de strijd tegen vrije radicalen die ons lichaam verouderen en schade veroorzaken aan cellen en bindweefsel.

Eén portie X Protein Meal™ shake heeft een indrukwekkende ORACfn-score van meer dan 50.000!
De ORAC-score meet de antioxidantenkracht: hoe hoger de ORAC, hoe effectiever en beter het product.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een dagelijkse consumptie van 50.000 ORACfn of meer talrijke gezondheidsvoordelen biedt én helpen om af te vallen. Je krijgt meer energie, lijkt jonger en voelt je fitter en vitaler.

Neem X Protein Meal™ Shake op in uw dagelijkse voedingspatroon. Het is een heerlijke, uitgebalanceerde en eenvoudig te gebruiken drank van chocolade met vruchten. Zo wordt het wel erg gemakkelijk om voldoende antioxidanten binnen te krijgen. We zijn ervan overtuigd dat je al na 30 dagen resultaten zult bemerken en het zult willen blijven gebruiken!

Eén zak X Protein Meal shake bevat 14 maaltijdshakes.

Klik hier
voor de ingrediëntenlijst en voedingswaarden van Xoçai X Protein Meal™.


Xoçai Wellness System