Xoçai gezonde chocolade
 


Laatste nieuws

 

Nieuw product: Xophoria!Opnieuw is Xoçai de wetenschap ver vooruit door het isoleren van essentiële bestanddelen van de cacaoboon voor het allereerste, op cacao gebaseerde, anti aging huidverzorgingsproduct: Xophoria.

Xophoria is het allereerste high tech anti aging product op basis van cacao. Hiermee brengt wereldleider MXI een ware revolutie teweeg in de cosmetica industrie.

Uitgangspunt van Xoçai is om het beste van de natuurlijke gezondheid van cacao te gebruiken om jou te helpen je jonger eruit te laten zien en je jonger te laten voelen.

Voordelen van Xophoria

• Verbetert je stemming en bevordert een "euforisch" gevoel.
• Stimuleert de elastine en collageen productie.
• Verzacht rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes.
• Vermindert roodheid en vlekken.
• Maakt de huid steviger.
• Verzacht de huid.
• Minimaliseert donkere kringen onder de ogen.
• Diepe absorptie en hydratering.
• Vrij van parfum en parabenen.
• Geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Huidverzorging op basis van cacao

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de antioxiderende en herstellende eigenschappen van cacao ontstekingen vertragen, de huid beschermen en huidveroudering verminderen, en zorgen voor een stralende, jeugdige huid.

'Feel good' huidverzorging

Neurotransmitters in de huid verbeteren je stemming, geven je een goed gevoel en stimuleren endorfines. Xophoria zet neurotransmitters in beweging, en dat maakt het tot een feel-good neurocosmetisch product.

Voor meer informatie over Xophoria, kijk op de site van MXI: www.mxicorp.com
Of klik hier voor de nieuwste brochure over Xophoria (Engelstalig).
We werken aan Nederlandstalig informatiemateriaal over Xophoria.


Bestellen?

Xophoria is een high tech topproduct en is zeer scherp geprijsd in vergelijking met andere producten in dit topsegment. Voor 1 flacon van 50 ml betaal je $ 173,64 (ca. € 134,-), dit is inclusief BTW, shipping & handling.

Als je klant of distributeur bent, dan kun je Xophoria bestellen via je eigen back office.
Ben je geen klant of distributeur? Neem dan contact op met degene van wie je deze nieuwsbrief hebt ontvangen.

Xophoria maakt deel uit van een lijn van huidverzorgingsproducten. In de toekomst worden ook de cleanser en de serum in Europa geïntroduceerd.
De exacte datum is nog niet bekend.

Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@wellnesschocolade.nl.

Inkomsten uit MLM belastingvrij!

Op 16 oktober 2009 heeft de Hoge Raad der Nederlanden zich gebogen over een zaak van een distributeur van WIN, een MLM bedrijf net zoals Xoçai. Eerder deed zij dat op 24 december 2004. In beide gevallen met dezelfde conclusie. Het hof concludeert dat de mogelijkheid om als deelnemer royalty-inkomsten te verwerven in het algemeen zozeer afhankelijk is van onvoorspelbare factoren, die bovendien niet door de distributeur zelf te beïnvloeden zijn, dat een eventueel gunstig resultaat van die deelname speculatief is.

En resultaten uit speculatie zijn onbelast in Nederland, ook al zijn ze positief. Het gaat er dus niet om of er sprake is van winst of verlies. Op basis van de aard van de activiteiten blijven de resultaten buiten de heffing van de inkomstenbelasting.

Het hof concludeert dat er geen sprake is van een bron van inkomen. De Hoge Raad bevestigt de uitspraak van het hof zonder nadere motivering. 
Meer over dit arrest van de Hoge Raad vind je hier:
http://www.businessforhome.org/nederland


Uiteraard geldt deze jurisprudentie ook voor andere MLM-bedrijven die lijken op het WIN-systeem en met name gericht zijn op het
bouwen van een organisatie van subdistributeurs.
Xoçai
werkt ook op deze manier. Werken met MLM (netwerk marketing) is dus nu wel heel interessant geworden!

Zelfstandige distributeurs die zich uitsluitend richten op directe verkopen lijken geen beroep te kunnen doen op deze jurisprudentie. Zij die winst maken, zullen worden belast. Notoire verliesmakers zullen hun verliezen niet kunnen aftrekken, omdat zij redelijkerwijs geen winst mogen verwachten, een kenmerkende eigenschap voor een bron van inkomen.

Bijgaand de arresten van de Hoge Raad:

Vakstudie Nieuws Fiscaal VSN Vandaag - Netwerkmarketing fiscaal onbelast

Arrest Hoge Raad 1

Arrest Hoge Raad 2