Xoçai gezonde chocolade
 


Klant worden van Xoçai


Als je af en toe of regelmatig een Xoçai product wilt kopen, dan is het voordeligst om in te schrijven als Affiliate (klant). Je koopt dan 1 product naar keuze en hebt verder geen aankoopverplichting.
Het inschrijfgeld hiervoor bedraagt $ 25 per jaar (ca. € 24, afhankelijk van de wisselkoers). Hiervoor kun je een jaar lang Xoçai tegen inkoopprijs kopen.
Dit inschrijfgeld heb je dus meteen bij aankoop van je eerste product er al weer uit!

De inkoopprijs van een doos Xoçai is afhankelijk van het product en de dollarkoers en is inclusief BTW, invoerrechten, shipping & handlingskosten en verzendkosten.

Je hebt de keuze uit de volgende producten:
• Xoçai X Power Squares (per doos: 140 stuks à 6 gram)
• Xoçai Nugget (per doos: 100 stuks à 12 gram)
• Xoçai Omega Squares (per doos: 84 stuks à 11 gram)
• Xoçai XoBiotic Squares (per doos: 84 stuks à 11 gram)
• Xoçai Variety Pack
• Xoçai X Protein Meal Shake (per doos: 2 zakken à 14 shakes)
• Xoçai Xophoria (50 ml)

Je kunt als Affiliate ook kiezen voor een abonnement, het zgn. 'autoship': je krijgt dan elke 4 of 8 weken (wat je zelf wilt) automatisch 1 product naar keuze toegestuurd. Autoship is niet verplicht, en kun je ten alle tijde aan- en uitzetten.

Als je kiest voor autoship, dan kun je gebruik maken van het 'Autoship Loyalty Program'.
Dit houdt in dat als je kiest voor 4- of 8- wekelijkse autoship, je dan gedurende het eerste jaar bij elke 3e autoship-bestelling 1 product naar keuze gratis krijgt!

Als je af en toe een product wilt bestellen, voor jezelf of voor vrienden of familie, dan kan dat dus ook. Je zit nergens aan vast. Je wordt ook niet benaderd om te gaan verkopen.

Als Affiliate heb je altijd de mogelijkheid om alsnog te 'upgraden' en distributeur te worden als je dat zou willen. Meer informatie hierover vind je bij 'distributeur worden'.

Xoçai chocolade